Huis

Deze pagina's zijn automatisch vertaald door Google. Onze excuses voor vertaalfouten!
Subjectieve spelerbeoordeling was gisteren!

Vanaf NU is het
prestatiediagnostiek
ook aangekondigd in het amateur- en jeugdgebied!

Trouw aan het motto "Elke speler een kans" om scouts en clubs te laten zien
               kan:

Spelers en spelers van alle leeftijden, ongeacht hun clubs en subjectieve beoordelingen, zijn hun echte potentieel
                                                                           laat scouts en trainers laten zien wat er echt in zit.

Coaches en supervisors leggen hun teams volledig vast en door middel van voortdurende prestatiecontroles, evenals gericht
                                                                           Trainingsmaatregelen, elimineer zwakke punten en breid de kracht uit en maak meer succesvol.

Verene  Doe mee met cross-team prestatie-diagnostiek, sportief succesvol en economisch
                                                                            sterker opgezet en volledig nieuwe manieren geopend.

Voetbalbonden     installeren over het algemeen een nieuw instrument van talent-waarneming en promotie en hun land, de
                                                                            Promoot clubs en spelers innovatief.

Verkenners en gokkers  naast hun jarenlange waarnemingsmethoden snel en ondersteunend op gegevens, feiten en cijfers
                                                                            toegang om talent te vangen om ze te ziften, promoten en op de markt te brengen.
Hallo voetballer
Je weet dat je goed bent! Weten de anderen dat ook? Laat je zien wat er in je zit!
Maak NU ... Doe mee ....
Jouw persoonlijke
FFP potentieelanalyse

47 oefeningen wachten op je -
47 scoort op de scouts!
Bei de
FFP Challenge

5 oefeningen en je bent er!
Krijg je eerste plaats in je leeftijdsgroep en geweldige prijzen!
Hallo verenigingen, clubs en particuliere sponsors
Wilt u uw vereniging, club of instelling opnieuw afstemmen?
Gebruik vervolgens de FFP Potential Analysis-methode. De prestaties van spelers worden gemeten en optimaal geoptimaliseerd.
Teampotentialen worden systematisch vastgelegd van de F naar de A-jeugd en optimaal geëvalueerd om een ​​continue ondersteuning te bereiken. Er zullen extra bronnen van inkomsten worden aangeboord.
Hallo coach,
Voeg uw spelers toe en ontdek waar uw team echt staat voor prestaties! Gebruik gerichte trainingsmaatregelen om tekorten te verminderen en potentieel te ontwikkelen.

Regelmatige teamanalyses leiden snel tot succes!
(zie prestatiediagnostiek)
Hallo clubs en privé
Sports transportbanden

Word ook FFP-PAZ
(Potentiële Analysis Center)
en geef je club een sportieve toekomst.
Als een FFP-PAZ zijn onbeperkte teamanalyses beschikbaar.
Bovendien genereert u inkomsten door FFP-uitdagingsgebeurtenissen uit te voeren. (zie FFP-PAZ)